Test očinstva

100% pouzdano testiranje očinstva na temelju DNK utvrdi dali je muški biološki otac djetetu.

Testiranje očinstva

DNK test očinstva bez uzorka majke: testiramo od 21 do 30 genskih lokusa sa naprednom tehnologijom i procesom  “Dual Process,”  što nam osigurava 100% vjerojatnost kod isključenja i minimalno 99,9999% vjerojatnost kot potvrde očinstva. Ovaj test je potpuno pouzdan i točan uključujuči i sve moguče mutacije. Rok za primanje rezultata je 5-7 dana.

DNK test očinstva sa uzorkom majke: kod DNK testa očinstva se obično testira navodni otac i dijete, i ako želi može se testirati i majka (besplatno).  Ako otac nije dostupan za testiranje, možemo izvršit posredan rodbinski test, više…

U slučaju, da trebate test očinstva za postupke na sudu, potreban je drukčiji postupak na zahtjevu suda, više… Većina ljudi radije napravi cenovno dostupniji test kod kuće i ako je potrebno nakon toga izvrše test za sud.

Do rezultata u 5 koraka

Narudžba po telefonu, e-mailu ili na web stranici

Naručite po telefonu, putem e-maila ili preko naše web stranice. Set za uzimanje uzoraka primit čete na vašu adresu. U setu čete nači sve potrebno za uzimanje uzorka sline i točne upute kako izvesti postupak.

Bris sluznice usne šupljine

Slijedite upute u Setu za uzimanje uzoraka i napravite bris sluznice usne šupljine sa unutarnje strane obraza sa dakronskim četkama. Nakon toga četke stavite u obilježene priložene papirnate omotnice za svaku testiranu osobu.

Uzorke šaljete u analizu

Šaljite uzorke na našu adresu sa preporučenom poštom. Vaše uzorke čemo analizirat u našom akreditiranom laboratoriju na temelju referentnog broja, koji čete dobit u setu.

DNK analiza

DNK testiranje izvršimo u medjunarodno akreditiranom laboratoriju (ISO/IEC 17025, AABB, ASCD/LAB International) sa visoko naprednom tehnologijom i “Dual Process”, što nam garantira potpuno pouzdanost i stručnost.

Rezultate čete dobiti poštom

Rezultate čete dobiti u pisnom obliku preporučenom poštom ili putem e-maila.