Akcija!

DNK test stric/tetka i nećak/nećakinja

Nadstandardni 100% pouzdan srodstveni test, koji određuje vjerojatnost biološkog srodstva između strica/tetke i nećaka/nećakinje.

3.900,00kn4.600,00kn

Obriši

DNK test izmedju strica/tetke i nećaka/nećakinje

Pouzdan test srodnosti, koji određuje vjerojatnost biološkog srodstva izmedju navodnog strica/tetke i nećaka/nećakinje. Testiramo do 30 genskih lokusa sa naprednom tehnologijom i “Dual Process”. Rezultate primite najkasnije za 10 dana. Test je 500x precizniji od ostalih testova u Hrvatskoj i uključuje i sve moguče mutacije.

Ako vam treba srodstveni test za sud, nas kontaktirajte na tel. 00385 99 806 2403 ili na info@test-ocinstva.com.

 

DNK testiranje

DNK test izmedju strica/tetke i nećaka utvrđuje postoji li srodnost medju njima. To je posredna metoda za utvrdjivanje srodstva kada otac i ostali rodjaci nisu dostupni za testiranje.

Braća in sestre imaju otprilike 50% jednake DNK, jer svaki od njih naslijedi pola DNK od majke i pola od oca. Isto tako stric ili tetka imaju 25% jednake sa DNK od nećaka ili nećakinje.

Testiramo mogučeg strica ili tetku i nećaka ili nećakinju. Sudjelovanje majke i/ili sudjelovanje još jednog rodjaka od oca je besplatno i preporučljivo.

Uzimanje uzoraka iz sline

Uzimanje uzorka DNK iz sline je jednostavno i bezbolno korišteči dakronske štapiće za bris sluznice usne šupljine.
Štapiće više puta protrljamo sa unutarnje strane obraza i stavimo ih u obilježene papirnate omotnice za svaku testiranu osobu. Tako se stanice priljepe na poseban materijal na štapiću Dacron®, koji se upotrebljava za kvalitetan prijenos i izolaciju uzoraka DNK za analizu.

Do rezultata u 5 koraka

Narudžba po telefonu, e-mailu ili na web stranici

Naručite po telefonu, putem e-maila ili preko naše web stranice. Set za uzimanje uzoraka primit čete na vašu adresu. U setu čete nači sve potrebno za uzimanje uzorka sline i točne upute kako izvesti postupak.

Bris sluznice usne šupljine

Slijedite upute u Setu za uzimanje uzoraka i napravite bris sluznice usne šupljine sa unutarnje strane obraza koristeći dakronske štapiće. Nakon toga štapiće stavite u obilježene priložene papirnate omotnice za svaku testiranu osobu.

Uzorke šaljete u analizu

Šaljite uzorke na našu adresu sa preporučenom poštom. Vaše uzorke čemo analizirati u našom akreditiranom laboratoriju na temelju specifičnog referentnog broja, koji čete dobit u setu.

DNK analiza

DNK testiranje če biti izvršeno u medjunarodno akreditiranom laboratoriju (ISO/IEC 17025, AABB, ASCD/LAB International) sa visoko naprednom tehnologijom i “Dual Process”, što garantira potpuno pouzdanost i stručnost.

Rezultate ćete dobiti poštom

Rezultate čete dobiti u pisnom obliku preporučenom poštom ili putem e-maila.