DNK test djed/baka i unuk/unuka

Srodstveni DNK test određuje dali su djeca biološki srodna sa svojim djedom/bakom.

365,00495,00

DNK test izmedju djeda/bake i unuka/unuke

Pouzdan srodstveni test, koji utvrdi vjerojatnost biološkog srodstva izmedju djeda/bake i unuka/unuke.

Testiramo:

  •  do 45 nasljedna DNK biljega (lokusa),
  • rezultatu za 10 dana,
  • 500 x precizniji od ostalih testova u Hrvatskoj,
  • uključuje i sve moguče mutacije.

Ako vam treba srodstveni test za sud, nas kontaktirajte na tel. 00385 99 806 2403 ili na info@test-ocinstva.com.

DNK testiranje

DNK test izmedju djeda/bake i unuka/unuke određuje jesu li djeca biološki srodna sa svojim djedovima ili bakama. Test se često vrši kada navodni otac nije dostupan za testiranje, a djetetov djed/baka imaju sumnje u srodnost sa svojim unukom.

Test se radi na temelju činjenice, da dijete nasljeđuje polovicu svojeg genetičkog profila od svakog biološkog roditelja. Kada jednog od djetetovog biološkog roditelja nema ili je preminuo, možemo uzeti DNK od djeda/bake kako bi utvrdili dali su pridonijeli djetetovom genetičkom profilu. Sudjelovanje majke u testu je besplatno i preporučljivo.

Postupak

Uzimanje uzorka DNK iz sline je jednostavno i bezbolno korišteči dakronske štapiće za bris sluznice usne šupljine.
Štapiće više puta protrljamo sa unutarnje strane obraza i stavimo ih u obilježene papirnate omotnice za svaku testiranu osobu. Tako se stanice priljepe na poseban materijal na štapiću Dacron®, koji se upotrebljava za kvalitetan prijenos i izolaciju uzoraka DNK za analizu.

Do rezultata u 5 koraka

Narudžba po telefonu, e-mailu ili na web stranici

Naručite po telefonu, putem e-maila ili preko naše web stranice. Set za uzimanje uzoraka primit čete na vašu adresu. U setu čete nači sve potrebno za uzimanje uzorka sline i točne upute kako izvesti postupak.

Bris sluznice usne šupljine

Slijedite upute u Setu za uzimanje uzoraka i napravite bris sluznice usne šupljine sa unutarnje strane obraza koristeći dakronske štapiće. Nakon toga štapiće stavite u obilježene priložene papirnate omotnice za svaku testiranu osobu.

Uzorke šaljete u analizu

Šaljite uzorke na našu adresu sa preporučenom poštom. Vaše uzorke čemo analizirati u našom akreditiranom laboratoriju na temelju specifičnog referentnog broja, koji čete dobit u setu.

DNK analiza

DNK testiranje če biti izvršeno u medjunarodno akreditiranom laboratoriju (ISO/IEC 17025, AABB, ASCD/LAB International) sa visoko naprednom tehnologijom i “Dual Process”, što garantira potpuno pouzdanost i stručnost.

Rezultate ćete dobiti poštom

Rezultate čete dobiti u pisnom obliku preporučenom poštom ili putem e-maila.