Test majčinstva

100% pouzdano testiranje majčinstva na temelju DNK utvrdi dali je žena biološka majka djetetu.

295,00425,00

Test majčinstva

Pouzdan test majčinstva sa kojim testiramo minimalno 25 genskih lokusa sa naprednom tehnologijom i “Dual Process”. Rezultate ćete primiti najkasnije za 10 dana. Test je 500x više precizan od ostalih testova u Hrvatskoj i uključuje i sve moguče mutacije.

Ako vam treba srodstveni test za sud, kontaktirajte nas na tel. 00385 99 806 2403 ili na info@test-ocinstva.com.

DNK testiranje

Sa DNK testom majčinstva testiramo navodnu majku i dijete. Ako majka nije dostupna za testiranje može se napraviti indirektni srodstveni DNK test, više…

Postupak

Uzimanje uzorka DNK iz sline je jednostavno i bezbolno korišteči dakronske štapiće za bris sluznice usne šupljine.
Štapiće više puta protrljamo sa unutarnje strane obraza i stavimo ih u obilježene papirnate omotnice za svaku testiranu osobu. Tako se stanice priljepe na poseban materijal na štapiću Dacron®, koji se upotrebljava za kvalitetan prijenos i izolaciju uzoraka DNK za analizu.

Do rezultata u 5 koraka

Narudžba po telefonu, e-mailu ili na web stranici

Naručite po telefonu, putem e-maila ili preko naše web stranice. Set za uzimanje uzoraka primit čete na vašu adresu. U setu čete nači sve potrebno za uzimanje uzorka sline i točne upute kako izvesti postupak.

Bris sluznice usne šupljine

Slijedite upute u Setu za uzimanje uzoraka i napravite bris sluznice usne šupljine sa unutarnje strane obraza koristeći dakronske štapiće. Nakon toga štapiće stavite u obilježene priložene papirnate omotnice za svaku testiranu osobu.

Uzorke šaljete u analizu

Šaljite uzorke na našu adresu sa preporučenom poštom. Vaše uzorke čemo analizirati u našom akreditiranom laboratoriju na temelju specifičnog referentnog broja, koji čete dobit u setu.

DNK analiza

DNK testiranje če biti izvršeno u medjunarodno akreditiranom laboratoriju (ISO/IEC 17025, AABB, ASCD/LAB International) sa visoko naprednom tehnologijom i “Dual Process”, što garantira potpuno pouzdanost i stručnost.

Rezultate ćete dobiti poštom

Rezultate čete dobiti u pisnom obliku preporučenom poštom ili putem e-maila.