DNK test između braće i sestara

Nadstandardni 100% pouzdan srodstveni test, koji određuje dali imaju djeca zajedničkog jednog ili oba roditelja.

365,00495,00

DNK test između braće i sestara

Pouzdan srodstveni test, koji utvrdi vjerojatnost biološkog srodstva izmedju navodnih braće i sestara.

Testiramo:

  •  do 45 nasljedna DNK biljega (lokusa),
  • rezultatu za 10 dana,
  • 500 x precizniji od ostalih testova u Hrvatskoj,
  • uključuje i sve moguče mutacije.

Ako vam treba srodstveni test za sud, nas kontaktirajte na tel. 00385 99 806 2403 ili na info@test-ocinstva.com.

DNK testiranje

DNK test između braće i sestara može pomoći pojedincima da utvrde dali postoji srodnost između njih. Test se koristi kada potencijalni otac nije dostupan za utvrđivanje očinstva, a potencijalna braća/sestre žele utvrditi imaju li zajedničkog jednog ili oba roditelja.

Kod nas na Institutu izvodimo dvije vrste DNK testova između braće i sestara:

  • Test između polubrata/polusestre : Ovaj test se izvodi kada polubrat/polusestra vjeruju da imaju istog biološkog roditelja (kada braća nemaju istu biološku majku, ali žele znati dali imaju istog biološkog oca).
  • Test između brata/sestre: Ovaj test se izvodi kada brat/sestra dijele istog biološkog roditelja i žele znati dali im je i drugi biološki roditelj isti (kada braća znaju da imaju istu biološku majku i žele znati dali imaju istog biološkog oca). Sudjelovanje majke u testu je besplatno i preporučljivo.

Uzimanje uzoraka iz sline

Uzimanje uzorka DNK iz sline je jednostavno i bezbolno korišteči dakronske štapiće za bris sluznice usne šupljine.
Štapiće više puta protrljamo sa unutarnje strane obraza i stavimo ih u obilježene papirnate omotnice za svaku testiranu osobu. Tako se stanice priljepe na poseban materijal na štapiću Dacron®, koji se upotrebljava za kvalitetan prijenos i izolaciju uzoraka DNK za analizu.

Do rezultata u 5 koraka

Narudžba po telefonu, e-mailu ili na web stranici

Naručite po telefonu, putem e-maila ili preko naše web stranice. Set za uzimanje uzoraka primit čete na vašu adresu. U setu čete nači sve potrebno za uzimanje uzorka sline i točne upute kako izvesti postupak.

Bris sluznice usne šupljine

Slijedite upute u Setu za uzimanje uzoraka i napravite bris sluznice usne šupljine sa unutarnje strane obraza koristeći dakronske štapiće. Nakon toga štapiće stavite u obilježene priložene papirnate omotnice za svaku testiranu osobu.

Uzorke šaljete u analizu

Šaljite uzorke na našu adresu sa preporučenom poštom. Vaše uzorke čemo analizirati u našom akreditiranom laboratoriju na temelju specifičnog referentnog broja, koji čete dobit u setu.

DNK analiza

DNK testiranje če biti izvršeno u medjunarodno akreditiranom laboratoriju (ISO/IEC 17025, AABB, ASCD/LAB International) sa visoko naprednom tehnologijom i “Dual Process”, što garantira potpuno pouzdanost i stručnost.

Rezultate ćete dobiti poštom

Rezultate čete dobiti u pisnom obliku preporučenom poštom ili putem e-maila.